from london with love.

riverisland_carolineroxy1c riverisland_carolineroxy6a riverisland_carolineroxy5a riverisland_carolineroxy1aa riverisland_carolineroxy7a
SHOP THE LOOK (click on the pics)
2 5 1 4

Woop woop! Såhär såg alltså en del av plaggen från River Island ut ihop i en outfit! Känner på mig att brallsen kommer slitas hårt i vår hehe.. Vilken dag gårdagen var..! Har gjort allt från att äta en mysig hotellfrukost, gått till Big Ben och London Eye med Dani, skyndat med taxin in till Somerset house där fashionweek är, shoppat, blivit filmad, fotad, tränat och ätit en italiensk middag. Och vädret har varit allt från solsken till storm och spöregn, haha! Minst sagt taggad för resten av tiden i London. Puss!

Woop woop! So, this it how some of the pieces from River Island looked like in an outfit. I can feel that the jeans will be worn a lot this spring. Yesterday was quite amazing! Did everything from eating a brilliant hotel breakfast, walked around to Big Ben and London Eye with Dani, grabbed a cab to go to Somerset where fashion week is placed, has been filmed and photographed, did some shopping, worked out and had an italian dinner. And the weather has been so crazy – sunshine, storm and rain, haha! I’m so excited for the rest of the time in London. XX!BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (43)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *