Finest Awards 2014

finest2 finest
(CLICK TO VOTE)

Alltså, sååå glad och tacksam! Tusen tack för att ni röstat fram mig till en av de nominarade i Finest Awards kategorin ‘Årets modeblogg’! Om ni vill rösta på mig så kan ni klicka på bilden ovan eller HÄR, glöm inte scrolla längst ned på sidan och klicka på ”skicka mina röster” också. Det går rösta en gång per dag! Ni är BÄST!!! <3

I’m sooo happy and grateful! Thank you so much for voting me to one of the nominees in Finest Award’s ‘this years fashion blogger’! If you’d like to vote for me you can click on the pic above or HERE. You can vote one time/day! You’re the BEST!!! <3

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - YELLOW Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - BAILEY MYS Sandra Lindahl - FRÅGESTUND

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *