#LONDONFW

turtle_carolineroxy1a turtle_carolineroxy turtle_carolineroxy4b turtle_carolineroxy5 turtle_carolineroxy6a 1turtle_carolineroxy3aSHOP THE LOOK (click on the pics)
1 2 3 4

Yoooo! Långa och händelserika dagar i London vill jag lova. Härjar runt om dagarna och hänger sent in på kvällarna. Igårkväll samlades vi allihopa på ett av våra hotellrum och kollade på film och åt godis i mjukiskläder, så skönt att bara slappa lite mellan varven med! Ikväll flyger vi hem från London. Har varit en sjukt rolig resa som vanligt, kan knappt vänta tills nästa gång, som antagligen blir ännu fetare, varmare och väldigt mycket längre bort…. XX

Yooo! Long and eventful days in London. We go around all day and hang out late into the nights. Yesterday evening all of us went to one of the hotel rooms with a lot of candy, wearing sweatpants and watched a movie. So nice to just chill in between too! Tonight we’re flying home from London. The trip has been so fun as usual, can’t wait until next time, that’ll be even more awesome, hotter and further away…. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *