Are you ready for?

marie_carolineroxy1 marie_carolineroxy7 marie_carolineroxy3ca marie_carolineroxy2 marie_carolineroxy5a marie_carolineroxy8 marie_carolineroxy9da
SHOP THE LOOK (click on the pics)
marieparis 41 2

Wooh, hann vara hemma i några timmar innan det var dags att åka igen! Nu är jag i västra delen av Sverige, i min hemstad Borås. Kom till hotellet sent igårkväll och idag blir det väldigt intensivt, roligt och hemligt jobb hela dagen och sedan tillbaka till Stockholm, sen ska jag vara hemma en hel vecka – ovanligt haha! Nu kör vi! XX

Wooh, I was home for a couple of hours before I left again! Now I’m on the west part of Sweden, in my hometown Borås. I arrived to the hotel late last night and today is a hectic, fun and secret job all day and then back home to Stockholm, and then I’m gonna be home for a whole week, uncommon haha! Now let’s do this!! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (46)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *