My invented world.

acne_carolineroxy3a acne_carolineroxy2 acne_carolineroxy acne_carolineroxy4 acne_carolineroxy5
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 3 5 2 1

Åh, älskar verkligen min nya top från Acne. Ihop med bomberjackan blir det sådär lagom rockigt tycker jag allt! Gårdagen var förresten hur feeet som helst (ska visa bilder)! Vilket känns i kroppen idag, hehe.. Inte så rock n roll nu asså! Idag ska jag hosta en liten brunch för några tjejkompisar och sen är det soffmode med cola och glass hela dagen, det är ju ändå helg haha.. Ta hand om er nu raringar, puss!

Oh, I really love my new top from Acne. Together with the bomberjacket it adds the perfect amount of rock to the outfit! Yesterday was aaawesome (I’m gonna post pics)! And I can feel it in my body today, hehe.. Not so rock n roll now! Today I’m gonna host a little brunch for some girlfriends and then it’s chill mode with coke and ice cream all day, hello it’s weekend haha.. Take care sweeties, XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (33)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *