#ROXYDELÉR

roxydeler1a roxydeler2 roxydeler3 roxydeler9 roxydeler7 roxydeler4 roxydeler5 roxydeler1

Har haft en så himla himla bra helg! I fredagskväll så anordnade jag och Janni en tjejmiddag på Suite och dansade vidare hela natten lång. Var underbart kul så kommer nog inte dröja länge tills nästa gång! Vi åt förrätt och varmrätt och sedan var det drinkar och dans och livemusik! Tusen tack till alla underbara tjejer och Suite för en grymkväll! Igår bjöd jag in till brunch och idag ska jag filmas hela dagen och sedan ha en riktig myskväll. Hoppas ni mår super! XX

I’ve had the best weekend! This friday me and Janni hosted a dinner at Suite and danced all night long. It was so much fun so I think we will do this real soon again! We had a starter and main course and then it was drinks and dance and live music! Big thanks to all wonderful girls and Suite for this awesome night! Yesterday I hosted a brunch and today I’m going to be filmed all day and then a night with whill mode on! Hope you’re doing great! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *