Bubbleroom store opening

bubbleroom

Måndag och en gaaaalet rolig vecka framför mig! Idag och onsdag-fredag är det inspelning hela dagarna för min del! Tisdag plåtning & intervju och sedan PARIS! Bara hoppar runt, dansar och sjunger i vardagsrummet haha. Och just ja – på onsdag så kommer jag till Bubblerooms butiköppning i Göteborg. Jag kommer styla en outfit som ni kan vinna plats och så kan ni ju alltid komma och hänga med mig, mysigt! Åh, hoppas ni har en helt underbar måndag så hörs vi lite senare! BAMSEKRAM

Monday and I have this aaaawesome week ahead! Today and wednesday-friday it’s filming all days! Tuesday a photoshoot & interview and then PARIS! I just jump up and down, dance around and sing in my living room haha. And also, on wednesday night I be going to the Bubbleroom store opening in Gothenburg, I will style an outfit that you can win! Have to run now. Hope you have the best monday cuties, I’ll be back later! BIG HUG!

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (10)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *