thisismylegacy.

street_carolineroxy1b street_carolineroxy1g street_carolineroxy4a street_carolineroxy1h
SHOP THE LOOK (click on the pics)
2 4 3 1

Hej raringar! Tycker verkligen om formen på mina nya Karen Walker-bågar! Idag har jag en riktig mötesdag. Fem möten ska avklaras, en plåtning och en intervju för en tidning! Fick planera in allt på en dag eftersom resten av veckan är uppbokad med inspelningar och plåtningar. Ska klämma in en lunch med Jossan däremellan också och ikväll blir det biomys, så najs! Hoppas ni har en fab tisdag! XX

Heey sweeties! I really love the shape of my new Karen Walker-shades! Today I’ve a long meeting day. Five meetings, one photoshoot and one interview for a magazine! I’d to plan all for today because the rest of the week are filled with video recordings and photoshoots. I’m going to have a quick lunch with Jossan too and tonight it’s time for a movie at the cinema! Hope you have a fab tuseday! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - Det kostade en miljon att vara inne på beach cluben! Alexandra Nilsson - Cute dresses Alexandra Nilsson - Otursfågeln Alexandra Nilsson - Just having a bath..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *