I see fire.

fire1a fire2GET THE HEADPIECE (HERE)

Hur coolt smycke? Love it! Idag ska jag spela in hela dagen ända tills jag ska till Bubblerooms butiksinvigning i Göteborg. Jag kommer ju som sagt styla en outfit där som ni kan vinna så vore jättekul om vi ses där! Det kommer vara i femmanhuset i nordstan. Kommer upp en rejäl bildbomb ifrån London lite senare också, puss så länge!

How cools is this headpiece? Love it! Today I’m going to be on set all day until the shop inauguration of Bubbleroom in Gothenburg. I’m gonna style an outfit that you can win so I hope to see some of you there! I’ll post a lot of snapshots from London later today too, XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - NYÅRS-WANTIES

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *