My London snapshots.

londonfw5 londonfw15londonfw11 londonfw2 londonfw1 1 londonfw9 londonfw8 londonfw6 londonfw12 londonfw13 londonfw10 londonfw14 londonfw7londonfw3

Haha, okej ganska många snapshots kanskeeee. Men London är ju så fint. Älskar verkligen att det är så upplyst överallt på natten, helst eftersom jag verkligen är en nattmänniska! Resan var verkligen grym. Fartfyllda dagar med mode, plåtande, filmande, god mat (jag åt till och med sushi haha!!), fint hotell, grymt sällskap i en bättre stad. Inget att klaga på alltså och om bara en vecka är det dags för Paris fashionweek. Är väldigt väldigt taggad inför det kan jag lova! Woop <3

Haha, a lot of snapshots maybeee. But London is just beautiful. Love all the lightning by the nights, especially since I’m a night person! The trip was just perfect. Long days with fashion, shootings, recording, nice food (I even had sushi, so proud haha!!), great hotel and the best company in a lovely city. No complains. And in just one week I’m leaving for Paris fashion week. I’m so so excited about that! Woop <3

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *