beautiful pain.

makeup_carolineroxy2a makeup_carolineroxy1a makeup_carolineroxy2b
Photo Johan Ståhlberg / Make up Linda Hallberg

Minns ni när jag var ute och fotades på Storholmen slott? Det var iskallt, spökligt och det spöregnade ute. Och man var tvungen att åka båt dit, vi var helt genomblöta efter båtfärden (både från havet och från himlen, haha). Vi hävde kaffe och efteråt satt vi på golvet framför brasan för att värma upp oss. Vad gör man inte för konsten, haha. Tycker det är roligt hur annorlunda man kan se ut med sån här typ av smink, Linda är ju så grym också!

Do you remember when I was out for a shoot at Storholmen castle? It was ice cold, spoky and it was raining a lot. And you had to go there by boat, we were so cold and wet after the boat trip (both from the sea and the heaven, haha). We had a lot of coffee that day and afterwards we just sat at the floor in front of the fire to get warm again. You’ll do anything for art right, haha. I think it’s really funny how different you can look with this kind of makeup, and Linda is so awesome!

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *