Bubbleroom Gothenburg

bubbleroomgbg1
Photo: Fredrik Nystedtbubbleroomgbg2
SHOP THE PIECES (click on the pics)
342112

I onsdagskväll var jag nere på Bubblerooms butiksöppning i Göteborg. Jag stylade två outfits som ni kan se ovan och en av er som besökte vann den ena. Var kul att träffa en del av er och ni som tog bilder med mig får gärna maila dem till mig! Nu ska jag på en liten tillställning med Ralph Lauren för att sedan åka med dem på Aviccii konserten. Blir najs att skaka loss lite, hehe. Ha nu en magisk fredagskväll! XX

This wednesday evening I went to Bubblerooms store opening in Gothenburg. I styled two outfits as you can see above and one of you won the last one. It was so nice to meet some of you, those of you who took pictures with me – I would be happy to receive them by e-mail! Now I’m going to a little drink with Ralph Lauren and then go to the Aviccii concert with them. It will be nice to shake my body a little, haha.. Have an awesome friday evening! XX

BLOGLOVIN

Kommentarer (15)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *