Team London.

teamlondon_carolineroxy1 teamlondon_carolineroxy teamlondon_carolineroxy3a teamlondon_carolineroxy5 teamlondon_carolineroxy2a
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 3 42

Heeeey! Vet ni vad som händer idag? Jag åker till Paaaaris! Så najs. Det blir både fashion week med allt vad det innebär men även shopping, spa, mysiga restauranger och funderar fasen på att GÅ upp i Eiffeltornet också, om jag vågar hehe.. Ovan är förresten en outfit jag bar i London förra veckan en lite lugnare dag, borde ju haft en likadan för Paris haha.. Jaja, time to catch the flight! XX

Heeey! Do you know what’s going on today? I’m going to Paaaaris! So nice. It will be fashion week ofc but also shopping, spa, cosy restaurants and I also think about taking the stairs up in the Eiffel tower, if I dare hehe.. Above is one outfit I wore last week in London, I should have had the same for Paris haha.. Well, time to catch the flight! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *