5 pages in Plaza

plaza plaza2 plaza3

Jag gästar som redaktör i modemagasinet Plaza kvinna och nu är första numret ute i butik. Det kommer bli totalt tre stycken resereportage och först ut är fyra sidor om New York. Jag älskar verkligen att skriva så jag är väldigt glad för chansen att skriva längre texter i ett forum där jag tycker det passar in bättre, på bloggen är det ju ändå mest fokus på bilder. Det är kul att jobba med tryck också, eftersom jag älskar att testa mycket olika saker! XX

I’m a guest editor in the fashion magazine Plaza and the first part is now in stores. It will be three travel reports and the first one is about New York. I really love to travel so I’m so grateful for the chance to write longer articles in a place where I think it fits better, my blog is more about pictures!. It’s always fun to work with print too, since I love doing different things! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *