#jofamabyroxy stockholm

jofama jofama4 jofama1
Must haves – Coffe and candy.jofama5
Fashion week party at café opera

För ett litet tag sedan så var det preview för mina jackor för Jofama, även i Stockholm. Har tidigare visat den svarta men här kommer den rostfärgade. Efter många timmar med färgkartan så blev jag verkligen så nöjd med färgen! Behöver jag säga att jag längtar tills den släpps i butik?! Kommer såklart påminna då. Nu ska vi ut här i Paris igen. Jag har fotat såå mycket av fashion week, staden och allt runtomkring – så förbered er för en bildbomb! XX

A little while ago it was a preview for my jackets for Jofama. I have showed you the black one but here’s also the rust-colored one. After hours with the color panel I’m so satisfied with the color. Do I need to tell you I long for the store release? Ofc, I will remind you then. Now we’re heading out in Paris again. I’ve photographed so much of fashion week, the city and everything around – so prepare for a bunch of snapshots!

BLOGLOVIN

Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *