Girls brunch at Mocco

brunch1a brunch3 brunch5 brunch7 brunch2roxydeler6not to forget.. we worked out at f4lcrossfit the day before, haha! 

Efter vår middag/fest förra helgen så samlade jag några tjejer för en brunch på Mocco på Östermalm – vad är mer passande efter en utekväll, eller vilken helgdag som helst egentligen? Sitta med tjejerna och äta gott, dricka kaffe och bara prata och hänga i flera timmar. Vi blev där i över fyra timmar, haha. Men det behövdes för det var så mycket god mat – allt ifrån omelett, toast, caesar sallad, pannacotta, frukt, bacon för att sedan avsluta med american pancakes med glass och lönnsirap, snacka om att få allt man kan önska sig, haha!

After our dinner/party last weekend I met up with the girls for a brunch at Mocco – what can be better than that after a night out? Just hanging with the girls, eat good food, have coffee and just talk for hours. I think we sat there over for hours, haha. The food was incredible – omelette, toast, ceasar sallad, pannacotta, fruits, bacon and then american pancakes with ice cream and maple syrup – what more can you wish for? Haha!

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *