arche de triomphe

arche paris_carolineroxy6aa paris_carolineroxy5 paris_carolineroxy4 paris_carolineroxy1 paris_carolineroxy3aa

SHOP THE LOOK (click on the pics)
4 2 3 1
The code ”carolineroxy” gives you 15% all watches (HERE)

Tog dessa bilderna vid triumfbågen i Paris förrgår. Nu är man tillbaka i Stockholm och redan i full rulle igen! Avslutade en lång jobbdag igår med ett fyspass med Simon. Sprang några km i mörkret, sen springa upp och ned för en 20 meters brant, 10 burpees, upp och ned – 9 burpees osv och sedan likadant med dibs, jämfotahopp upp på bänk och gående planka. Najs träningpass var det! Tränar man med en elit MMA-fighter så måste man ju ta fram kämparglöden, tävlingsmänniska som man är haha. Idag ska jag förbereda inför bloppisen på Attitude, ska bli kul att träffas där! XX

Took these pics at the arche de triumph in Paris last day. Now I’m back in Stockholm and have already done some work! Ended a long work day with a physical work out session with Simon. Ran some km in the darkness, run up and down a 20 meter hill, 10 burpees, up and down – 9 burpees and so on and then the same thing with dibs, jumps, and plank. Was a great session! If you work out with a professional MMA-fighter you have to bring your fighting spirit, especially since I’m a competitive person haha. Today I’m going to prepare for the ‘flea market’ we’re holding at the attitude exhibition, looking forward to see you there! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits

You might also like

Alexandra Nilsson - När man behöver en ice breaker.. Alexandra Nilsson - Kontrasterna Alexandra Nilsson - Late evenings.. Alexandra Nilsson - Ingen rolig period av mitt liv..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *