attitude

attitude attitude2
Model job for Elisad / Photo: Armand D

Woop, woop! Idag kör vi attitude-mässan hela dagen. Ovan är två bilder från ett modelljobb jag gjorde för Elisad som också är på mässan. Vi på Im next har en stor box i mitten där ni kan hänga med oss och även självklart kika runt på alla andra grejer på mässan, kul ju. Det kommer även visas en dokumentärfilm om oss (har inte sett den själv än, får väl se om jag vågar kolla haha) Ikväll blir det let’s dance och imorgon dag två på mässan – då blir det en rejäääl bloppis vill jag lova. Hoppas vi ses idag eller imorgon raringar! X

Woop, woop! Today we’re attending the attitude fair. We have a big box in the middle where you can hang out with us or check out the rest of the fair ofc. You can also watch the documentary about us (I haven’t seen it yet so let’s see if I dare to, haha). Tonight I’m going to the live show ‘dancing with the stars’ and tomorrow it’s day two at the fair – with a big flea market with our clothes. Hope to see you today or tomorrow sweeties! X

BLOGLOVIN

Posted in: Photoshoots
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *