Till I Collapse

red_carolineroxy1a red_carolineroxy5a red_carolineroxy3b red_carolineroxy4b red_carolineroxy1
photos by Johan Ståhlberg /SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 2 3 4 5

Woop, woop! Vad kul att ni var så många som kom igår, idag kör vi rond två. så taggad!! Alla ni som tog bilder ihop med mig/oss igår får gärna maila dem till mig, kul att ha bilder med er raringar.    Igår var även jag och Vic på Let’s dance och idag blir det middag med hela Im next gänget efter att dagen på mässan är slut, älskar verkligen vårat gäng!
Förresten.. Idag är inte vilken dag som helst, det är den Internationella kvinnodagen. En kvinnofråga som kanske är ganska ouppmärksammad är belysning. Tänk er att behöva gå på toa eller hämta vatten i beckmörker? Usch, ryser av tanken. FN:s flyktingorgan UNHCR arbetar just nu med att samla in pengar för att förbättra belysningen och öka säkerheten för kvinnor och flickor i sina flyktingläger. Läs mer här om hur just du kan göra skillnad. UNHCR har även en gåvoshop, perfekt om man vill ge bort någonting och samtidigt göra skillnad! Ihop kan vi göra skillnad!

Woop, woop! So much fun that so many of you came yesterday, today we’re so ready for day two! All of you that took pics with me/us yesterday, I would be so glad if you sent those to me, so fun to have pics with you sweeties. Yesterday me and Vic went to Let’s dance too and tonight the whole Im next team are having dinner together when the fair is over. Don’t miss us when we’re having a ‘flea market’ today, XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (31)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *