parisfw1a
In action during a fashion showparisfw3
Having raw beef and cappuccino at my fav lunch place Angelina – shades from Burberryparisfw1
Photographing with my Lumix GX7parisfw5
Breakfast at Lyric hotelparisfw4
The awesome hotel roomparisfw7
Eiffel tower and beautiful modelsparisfw6
Hope show – love to sthlmparisfw8
Cappuccinos with a lot of cream kept me goingparisfw9
And beautiful breakfasts <3

Har samlat lite av mina snapshots från Paris modevecka förra veckan. Paris levererar som alltid, älskar att åka dit både i jobbsyfte som på semester, en väldigt vacker stad! Nu är jag hemma i Stockholm tre dagar till innan jag flyger till Arvidsjaur där jag ska köra Aston Martin på is, fatta att äventyrarn i mig skriker av glädje, hur kul?! Sen är det inte långt kvar till Barcelona och vårsolen, har ni sett den? Så många glädjeskutt jag gjorde igår när jag gick ut och kände värmen, solen och den blåa himmeln – LYCKAAAAA! XX

I have collected some of my snapshots from Paris fashion week last week. Paris is always a good idea. I love to go there both for work and vacation, it’s so beautiful there! Now I’m home in Stockholm for three more days before I fly to Arvidsjaur to drive Aston Martin on ice, can you believe that the adventurer inside me is screaming of happiness, how fun?! And it’s not so long until I go to Barcelona and the spring sun outside, have you seen it? I jumped around of joy so long yesterday when I felt the heat, the sun and the blue sky – HAPPPYYYY!! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (16)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *