Wood chic

wood_carolineroxy1a wood_carolineroxy4 2 wood_carolineroxy2 wood_carolineroxy3
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 3 2 1

Oh yes, det är brillor av trä, så ballt! Hade en sån najs dag igår. Började med lite jobb följt av överkroppsträning, sedan roliga möten, lunch, en hel del shopping (ska visa) och sedan var vi ett gäng som lagade galet god mat och hängde hela kvällen, en sjukt bra mix liksom! Ikväll har jag lätt motvilligt blivit övertalad av att kolla på tv. Jag är nämligen med i Renées rubriker som går kl 22 på TV3. Alltid knas att se sig själv på tv, haha jaja. XX

Oh yes, it’s shades of tree, so cool! I had such a nice day yesterday. Started with some work followed by work out of upper body, fun meetings, lunch, a lot of shopping (I’ll show you) and then we were a gang that made great food and hung out all night, a day with all you can ask! Tonight I’ve been talked into watching TV. I’m in the tv show Renées topics at 10 pm at TV3. Always so weird watching yourself on tv, haha well.. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *