FIGHT CLUB

ballinparis1 ballinparis2 ballinparis3
SHOP SPRING BEANIES (click on the pics)
1 2 1 3 5 6

Har fått lite frågor det senaste om var man kan hitta bra mössor. Tänkte att va tusan, vintern är ju över, men så insåg jag – jag går mer än gärna med mössa om kvällarna till och med på sommaren när det är lite kyligt (läs: när man inte pallat borsta håret, haha). Tips är att köra på en lite tunnare och lite kortare mössa som kanske egentligen inte värmer så mycket utan bara är mest najs att glida runt i! Nä nu finingar ska jag iväg och få hår och make fixat med dem andra brudarna och sen är det finest awards, taggad!! XX

Have got some questions about where to find nice beanies. . Thought what, the winter is over, but then I realized – I love to hang around with a nice beanie at the summer nights whens it’s a little bit chilly outside (read: when you d’nt want to brush your hair, haha). I prefer to go for a thin and shorter one that doesn’t warm so much, just nice to wear! Now sweeties I’m going to get my hair and make up done with the other girls and then it’s time for Finest awards, excited! XX

BLOGLOVIN

Kommentarer (32)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *