Arvidsjaur

astonmartin1a
In the Aston Martinastonmartin4 astonmartin1 astonmartin5 astonmartin2 astonmartin8
Driving on ice with a sport car… OMG!astonmartin6
The hotel and surrounding – so beautiful!astonmartin11
Outside the hotel – Exclusive Car Eventastonmartin9
Driving the snowmobile for hours in the woods with a clear blue sky and sunshine, pinch my arm!astonmartin7

Asså, kan inte ens förklara hur grymma dagar jag haft i Arvidsjaur med Exclusive car event! Adrenalinet började redan när vi skulle landa med propellerplanet och det blåste så mycket så det vinglade galet. Därefter har det fortsatt med att köra Aston Martin på is, runt på en racingbana i beckmörker så att snön sprutade! Och iglooparty på det, så himla mysigt. Igår startade vi med en grym frulle och sedan ut och köra snöskoter i skogarna i flera timmar, klarblå himmel och solsken och vilket tryck det är i dem, wrooom! Har haft det helt magiskt bra och framförallt så kul att få träffa mina babes Cicci och Jessica igen! <3

I don’t know how to describe how awesome days I’ve experienced in Arvidsjaur. The adrenaline started already when landing with the propeller plane and the winds was so strong that the plane just went around in the air. Then I went out driving Aston Martin on ice, at a racecourse in total darkness so that the snow whirled! And then igloo party, so so cosy. Yesterday we started with a big breakfast as well and then going out driving snowmobile in the woods for hours, clear blue sky and sunshine and d-mn what speed they’ve inside, wrooom! I’ve experienced such magical days and it was so fun to meet my babes Cicci and Jessica again! <3

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (40)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *