New Youtube Channel

you

Det har ju varit en väldans massa filmande det senaste för lite olika grejer, en av dessa är alltså min alldeles egna YouTube-kanal, är så himla taggad! Det kommer bli alltifrån träning, hårtutorials, vardagsvideos, resor och att följa mig i mitt jobb med mode och designande. Glöm inte prenumerera! Och kom med förslag om vad ni vill se såklart! X

It have been a lot of filming lately, and one of the projects is my own YouTube-channel, so so excited! It will be everything from working out, hair tutorials, traveling and to follow me in my work with fashion and design. Don’t forget to subscribe! And let me know what you’d like to see! X

BLOGLOVIN

Posted in: Videos

You might also like

Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Keela - Viva la Juicy - Glace Sponsored - Like a Halloween Quueen Hedda Dibinger - hair thoughts Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *