Gala night

finest1a
I wore a black dress from Dry Lake and jewelry from Langaeble, behind me: beautiful art by amazing Clara Hallencreutz finest1
Me and all the girls: Alexandra, Victoria, Frida, Janni, Lisa & Ida <3finest6
We got our hair done at Bangerhead and some champagne toofinest7
Then we went to have dinner, taco and corona!finest10
Me and Vic, big love!finest8
finest9
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 2 3 4

Kan ju inte riktigt klaga på min vecka så att säga… Förutom en helt galen resa till Arvidsjaur så var jag ju med bästa gänget på Finest awards just innan. Och igårkväll efter att ha landat i Stockholm igen så direkt ut på landet, till kusten, med en fantastisk middag och en öppen brasa. Idag startar vi med en lång frukost/brunch av massor av pannkakor, bär, glass och alldeles för mycket mjölk och kaffe. Varit mycket jobb nu så är viktigt att bara ta det lugnt ibland, jag planerar till och med in med ledighet, haha. Imorgon kickar det nämligen igång ännu en händelsefull, rolig och fullspäckad vecka så idag ska jag bara mysa ner mig i soffan och njuta av ledigheten. Hoppas ni gör det med babes! X

I can’t complain about anything from the latest week. Except a crazy trip to Arvidsjaur I went to the Finest Awards just before. And last night after arriving to Stockholm again, to the coast, with an awesome dinner and an open fire place. Today we start with a long breakfast/brunch with a lot of pancakes, berries, ice cream and too much milk and coffee. I’ve been working a lot lately and it’s so important to just take it easy sometimes. I actually schedule my ‘spare time’, haha. Tomorrow is the beginning of another hectic and full booked week so today I’m just gonna be lazy in the coach and enjoy the day off. Hope you do too babes! XBLOGLOVIN

Posted in: Events
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *