Paris fashion week

parisfw_carolineroxy1a parisfw_carolineroxy4 parisfw_carolineroxy5 parisfw_carolineroxy parisfw_carolineroxy2
SHOP THE LOOK (click on the pics)

1 2 4 53

Woopie! Här är en outfit som jag bar på Paris modevecka som jag inte visat ännu, rådiggar halsbandet designat av fina Carolina Gynning! Igår var en riktigt najs dag med roliga möten, mysig lunch med Jossan och ett grymt träningspass. Idag ska jag sätta mig ned för att jobba med ett projekt i flera timmar, samt planera inför lördag den 22 mars. Då kommer nämligen jag och Janni att finnas på Bubblerooms butiksöppning ute på Skärholmen i Stockholm. Vi kommer att styla en outfit från kl. 12 om ni kan vara med att tävla om, hoppas vi ses där raringar! X

Woopie! Here’s an outfit that I wore on Paris fashion week. Yesterday was a really nice day with fun meetings, a cosy lunch with Jossan and a great work out. Today I’m going to work with a project for some couple of hours and plan for the Bubbleroom store opening in Stockholm which me and Janni are attending to style some outfits that you can win, hope to see you there sweeties! X

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *