Morning theft

morning1
morning2
SHOP THE PRODUCTS (click on the pics)
4 3 1 2 5 6

Godmorgon gooodmorgon! Startar dagen med pannkakor med proteinpulver stekta i kokosolja och bläddrar i nya Plaza Kvinna. Nu är del 2 av ‘Caroline Roxys resa’ ute, den handlar om Los angeles och Las Vegas och ni kan nu läsa del 1 om New York här. Lovade ju att visa upp det nya jag shoppat med, lite nytt härligt vårsmink och en guldig ananas från kyssjohanna, wiie nu kickar vi igång dagen! X

Good morning, good morniiing! I start this day eating pancakes with protein powder and coconut oil and reading the new Plaza magazine. It’s the second part of ‘Caroline Roxy’s travel’ and it’s about Los Angeles and Las Vegas, you can read the first part about New York here. Also, I promised to show what I’ve been shopping, so – some new spring make up and a golden pineapple, let’s kick this day! X

BLOGLOVIN

Kommentarer (11)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *