So you wanna fight?

black_carolineroxy1 black_carolineroxy black_carolineroxy4 black_carolineroxy2a black_carolineroxy3 black_carolineroxy5a
SHOP THE LOOK (click on the pics)
Jacket HERE / Pants HERE / Shoes HERE / Top HERE
1 2 3 4

Woooho, hur mår ni? Med mig är det strålande! Efter plåtningen igår blev det fika, träning och film, så najs. Idag ska jag och Janni härja runt på en massa roliga grejer. Smygläsning av Chic, ett Levis-event och sen ska vi på smygöppning av Bubblerooms butik – först middag på Fou och sedan limousin ut till butiken, så taggad tjej! Och imorgon kör vi våran middag+fest på Suite @ Sturecompagniet igen, woop woop! X

Wohooo, how are you? I’m so happy! After the photoshoot yesterday I went to a café, then work out and movie, so nice. Today me and Janni are going to a lot of fun stuff. Sneak preview of Chic magazine, a Levis event and then the sneak opening night of the Bubbleroom store – first dinner at Fou and then taking a limo out to the store, so excited! And tomorrow we’re hosting a dinner/party at Suite again, woop woop! X
BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *