tors20_1a tors20 tor20_1 tors20_8 tors20_2 tors20_5 tors20_7
Dress from Hedonia (here)tors20_6 tors20_4
All Shoes (HERE) / All Dresses (HERE)

SHOP THE PIECES (click on the pics)
1 2 3 4 5 6

Wow, fullspäckad dag igår! Började i spegelsalen på Berns med smygläsning av Chic, i vilken jag även är med i en artikel om mitt kylskåp och lite tips om hur man kan gå upp i vikt om man har svårt för det för man har väldigt hög ämnesomsättning som mig! Sedan vidare till en suit på Story Hotel där Levis hade ett najs jeansevent, blev mätt av ett engelsk denimproffs och tydligen har jag curves, så jag ska ha demi curves-modellen (dvs stor skillnad mellan rumpa och midja), haha.. Sen vidare till Fou på en liten drink med ett härligt gäng innan vi åkte gemensamt ut till Bubblerooms nya butik i Skärholmen, så sjuuukt fint, 700 m2 och galet mycket fina saker. Blir kul att dra tillbaka dit imorgon och förhoppnings träffa massor av er! Efteråt så åkte vi till Rose och åt en najs trerätters middag. En bättre torsdag alltså, idag står det poledance på schemat och sedan håller vi i middagen på Suite, woop! X

Wow, yesterday was a day full of adventures! Started at Berns with a preview of the new Chic magazine, I’m featured in an article about my refrigerator and advices how to gain weight if you’ve a hard time doing that if you have a really high metabolism as I have! Then we went to a Levis event. A english denim pro measured me and told me that I should wear the demi curve-model (if you’ve a big difference between your waist and hip), well thaaanks haha! Later on we went to have a drink and then went to Bubblerooms flag ship store in Skärholmen, Stockholm. Such a big beautiful store with so many nice things. It will be so fun to get back there tomorrow and hopefully meet a lot of you! Afterwards we had a tree dinner course at Rose. A really nice thursday! Today we’re doing poledane and then hosting a dinner at Suite, woop! X

BLOGLOVIN

Posted in: Events
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *