Poledance

poledance poledance1 poledance2 poledance4

Wooow, kört mitt första poledancepass idag med Ida. Alltså så fett. Klarade tydligen av en hel del massa olika konster så man blir ju inte mindre taggad att lära sig the real deal. Nu ska vi dock köra en helt annan dans, hehe.. Om jag inte hittar en stolpe eller något najs inne på Suite som man kan svänga runt på.. Lyktstolpe kanske funkar med, får fråga Ida haha. Middag med värsta gänget blir det iallafall, hoppas ni har fina kvällen! XX

Wooow, just had my first pole dance session with Ida. So G. Obviously I handled a lot of different moves so now I’m so excited to learn more. Now we’re up for a totally different kind of dance though, If I don’t find any poles at the club haha. Maybe a lamppost works too, I’ll have to ask Ida haha.. Dinner with the best it is, hope you have the best night! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized

You might also like

Sandra Lindahl - Varit på show Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Ellinor Bjurström - Alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *