week 12

week12
Our second dinner at suiteweek12_4
Tray by Carolina Gynning (here) + Chateau bonnet – yummie!
week12_3 aloe
Fastnat så för AloeVera drycken Granatäpple, åh vad god!week12_1
We went to the Bubbleroom store opening to style three outfitsweek12_2
SHOP THE LOOKS (click on the pics)
1 10 9 5 6 8 7 4 2 3

Vilken härlig vecka det varit! Massor av roliga event, möten och annat kul. Igår var jag och Janni på Bubblerooms butiksöppning för att styla tre outfits, som ni kan se ovan. De går att köpa både i butik och online (genom att klicka på produktbilderna). Det var så galet, galet mycket folk – så kul! Efteråt åkte vi och åt på vappe med Jon & Martin och så lite shopping, trevligt. Nu är det dags för brunch och lite häng! XX

What a week! A lot of fun events, meetings and other stuff. Yesterday me and Janni went to Bubbleroom’s store opening to style three outfits, as seen above. You can buy them in the store and online (by clicking on the product pictures). It was so crazy much people – so fun! Afterwards we went to eat at Vapiano with Jon & Martin and a little bit of shopping, nice. Now it’s time for brunch and hanging out!
BLOGLOVIN

Kommentarer (27)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *