york_carolineroxy1a york_carolineroxy5a york_carolineroxy1 york_carolineroxy2a york_carolineroxy3a
Jacket (here) / Pants (here) / Shoes (here) / Tank top (here)
SHOP THE LOOK (click on the pics)
2 1 3 4

Alltså man blir som helt lycklig i hela kroppen när solen skiner! Dansade ju poledance igår med brudarna och det var sjukt kul. Sen middag och dans på Suite var också så najs. Nu ska vi snart åka ut till Bubbleroom i Skärholmen och sedan ska vi ut och äta med Janni och Jon ikväll, så himla mysig och rolig helg! Nu blir det pannkisar och mjölk, ha en fin lördag raringar! XX

My whole body gets so lucky when the sun is shining! As I told I did pole dancing yesterday with the girls and it was so fun. The dinner and partying at Suite were also so nice. Now we’re soon heading to the Bubbleroom store opening in Skärholmen and then we’re going out for dinner with Janni and Jon tonight, lovely weekend! Now it’s time for pancakes, XX sweeties!

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *