Hair tutorial video no.1

hairtutorial

Då var första hårtutorial-videon uppe, en av många kommande, så himla kul med detta projektet – hoppas ni gillar det! Missa inte att prenumerera på min youtube-kanal HÄR <3
Har just kommit hem från min idrottsmassage hos Susannes massage här i sjöstan. Tredje gången jag går och det börjar kännas stor skillnad redan, så himla kul när man märker resultat, Susanne är grym! Precis som det är viktigt att träna är det också viktigt att vårda kroppen på bästa sätt, man har ju bara en! Nästa gång ska jag testa med laser eller en mer avslappnande massage, idrottsmassagen är ju väldigt djupgående och jag kan varmt rekommendera den men det kan ju vara kul med omväxling, lovar att återkomma om det!

So the first hair tutorial-video is up, one of many, so fun with this project – hope you like it! Don’t miss to subscribe to my youtube-channel HERE <3

Posted in: Videos
Kommentarer (12)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *