Adidas tribes

adidastribes

Ääääntligen får jag berätta! Minns ni att jag höll på med filminspelningar under tre dygn? Här är vad jag pysslade med… Jag kommer under år 2014 vara en av ambassadörerna för Adidas Tribes 365. Adidas Tribes 365 handlar om din löpning. Om att hitta just din grej för att finna glädjen när du springer. Om att dela upplevelser tillsammans med andra, alla dagar på året. Om när det känns tufft och om när du bara flyter fram i spåren. 

Kanske är du den som springer för att rensa tankarna, för att slå din bästa tid, få energi, uppleva naturen eller för att du helt enkelt älskar det. Eller för att du vill lära dig att älska det. Ni kommer få följa med i min löpträning, köra samma träningsschema som mig och även träna med mig på kommande tribe-träffar! Så mysigt, kul och peppande! Att vara med i adidas Tribes 365 är helt kostnadsfritt, man loggar in med sin facebook på adidastribes.com, sååå pepp!!! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Videos, Workout

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Nyktert år. Paulina Danielsson - Maddiken 17 år. Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson -

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *