3 A.M

beige_carolineroxy1 beige_carolineroxy5 beige_carolineroxy2a beige_carolineroxy7a
Jacket here // Top here // Shoes here // Pants here // Shades here // Nail art here // Rings here

Wow, vilken dag/kväll/natt det varit! Började med en plåtning ute i syskonen Franks studio i Frihamnen. Melina sminkade och Felix fotade. Nästa stopp var Panoramasviten på Nobis hotell där jag var inbjuden på en privatspelning med Chris Cab. Många känner säkert igen han med låten ‘Liar Liar’, sjukt duktig i alla fall. Därefter till Skeppsholmen där Metro mode ställde till med fest. Riktigt fint uppstyrt och skönt häng med härliga människor. Kommer en bildbomb såklart. Imorgon drar vi till Hamburg och på söndag ääälskade Barcelona! Nyp mig, så glad! XX

Wow, what a day/evening/night! Started with a photo shoot in the Frank’s studio in Frihamnen. Melina did the make up and Felix photographed. Next stop was the Panorama suite at Nobis Hotel where I was invited for a private concert with Chris Cab. So talented! Then we went to Skeppsholmen where Metro Fashion hosted a party. Amazing event, people and location. I will do a photo bomb ofc. Tomorrow we go to Hamburg and on sunday looovely Barcelona! Pinch my arm, so excited! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Uncategorized
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *