Chris Cab live by MTV

chriscab1 chriscab3 chriscab2 chriscab4
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 3 4 3 5

I onsdags anordnade MTV och Universal Music en liten intim Chris Cab-spelning i panoramasviten på Nobis. Grymt najs var det! Hade bara hört låten Liar Liar innan men nu har man ju fastnat för desto fler. Heaven och Good girls är klara favoriter!  Blev inspelad för MTV också så det lär vara uppe på deras sida nu eller på TV inom kort. Jag är i Hamburg nu och ska iväg på en middag här snart så får passa på och önska er en trevlig kväll!! XX

This wednesday MTV and Universal Music arranged a small Chris Cab-concert in the panorama suite at Nobis hotel. It was so nice! I’ve only heard the song Liar Liar before but now I’m stuck. Heaven and Good girls are big favorites! I was recorded for MTV too so it should be on their site / on TV soon. I’m in Hamburg now and on my way to a dinner here so I just want to wish you a nice evening! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *