Marshall is my hero

adidas_carolineroxy1a adidas_carolineroxy2 adidas_carolineroxy6 adidas_carolineroxy3 adidas_carolineroxy1c adidas_carolineroxy4 adidas_carolineroxy5
SHOP THE LOOK (click on the pics)
3 2 14

Woop, woop! Godmorgon från Hamburg! Ska strax kila ner och äta hotellfrukost och sen ut och upptäcka stan. Igår var det workshop och sedan världens trevligaste middag med ett skönt gäng, mer om det senare! Flyger hem om några timmar så måste iväg nu, blir några timmar i Stockholm innan det bär av till Barcelona, åh vad kul!!! XX

Woop, woop! Good morning from Hamburg! I’m on my way down to the hotel breakfast and then out to see the city. Yesterday we went to a workshop and then a great dinner with the rest of the gang, more about that later! I’m flying home in a couple of hours, staying in Stockholm for some hours before I leave for Barcelona, oh so much fun! XX


BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *