Push replay

replay_carolineroxy1 replay_carolineroxy3 replay_carolineroxy replay_carolineroxy6 replay_carolineroxy5All clothing and accessories – Replay

Åh vad Barcelona levererar! Efter en grym sängfrulle med musikvideor spelandes i bakgrunden var det dags för ett gäng timmars jobb och fotande. Sen åt vi massor av tapas och paella, besökte ett gym för att svettas lite, åt kvällsmat och sedan tog vi varsitt glas vin på W-bar här och bara satt och njöt in på småtimmarna. Har skrattat så mycket så jag fått träningsvärk, haha. Livskvalité. Hoppas resterande dagar levererar lika mycket vår! XX

Oh, Barcelona is perfect! After an awesome breakfast in bed with music videos playing along in the background it was time for some hours work and photo shooting. Then we had a lot of tapas and paella, visited a fitness center to work out, had dinner and then we took a glass of wine at the W-bar here and just enjoyed life into the wee hours. I have laughed so much my belly hurts, haha. Life quality. Hope the rest of the days will be sunny as well! XX 

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *