Greetings from Barcelona

barcelona1 barcelona3 barcelona2
Bikini HERE / Hair products HERE / Blouse HERE
OR – Click on the pics below to shop
2 1 3

Vill skicka en liten hälsning från Barcelona! Älskar verkligen Barca.. Igår avslutade vi dagen med shopping och att se Barca lira fotboll och dricka mojitos. Det är också så najs att shoppingen och stranden ligger i princip grannar.. Förresten – har ni testat att tvätta håret i havet någon gång? Älskar det! Man får en sån surfig känsla på håret. Ihop med Morroco Argain-produkterna (499:-) från www.thewhiteone.se kan det inte bli annat än magi. De innehåller även skydd mot solen, hur najs?  Bästa inför Beach14! So long babes! XX

Just wanted to send you a greeting from Barcelona! I SO love Barca. Last night we did some shopping, watched Barcelona play soccer and drank mojitos. It’s so nice that the shopping and the beach are neighbors. Btw – have you tried washing your hair in the sea? Love it! You get the perfect surf hair and with the Morocco Argain-products it’s just magic. So long babes! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (35)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *