Girls night.

girlsnight1
At Gina Tricot show roomgirlsnight3
I found a new friend!girlsnight2
Wore the Leighton Meester-jumpsuit (here)girlsnight6
Angelicas upcoming collection, brilliant!girlsnight4
Me and Rami – always serious!girlsnight5
Stunning Angelicagirlsnight7
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 2

Trots förgiftningen och febern hade jag en fin kväll igår. Fick ta det lugnt och nöja mig med en halv klunk champagne för att fira Angelicas fina kommande Bikbok-kollektion, verkligen hur fin som helst! Alltid kul att hänga med gänget såklart och vi var även en liten sväng förbi Gina’s huvudkontor före. Efter lite paket och fika i morse så hade jag ett väldigt bra möte och åt en god lunch, nu ska jag förbereda lite inför imorgon och ikväll blir det middag på V. Hoppas ni har en underbar fredag hjärtan! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Events
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *