road bandit.

adidas_carolineroxy1 adidas_carolineroxy4 adidas_carolineroxy2 adidas_carolineroxy adidas_carolineroxy3 adidas_carolineroxy5SHOP THE LOOK (click on the pics)
5 3 1 2 4

 

Woop, woop! Vi var ett gäng som gick på middag på V igår, så trevligt! Fikade två gånger ute i solen igår, åh blir helt lycklig i hela själen! Ska fasen äta pannkaksfrulle ute i solen nu med innan bloppisen drar igång i Frihamnen. Efter det blir det middag på winjas sen får vi se vad kvällen styr! Ska bli kul att träffa en del av er idag med, XX

Woop, woop! Me and some friends went to a dinner at V yesterday, so nice! I also had coffee two times outside in the sun yesterday, oh I get so lucky by doing that! I’ll for sure have a pancake breakfast out in the sun before we go to Frihamnen. After that we are having dinner at Winjas and then we’ll see what happens! it will be fun to meet some of you today! XXBLOGLOVIN

Posted in: Outfits, Travels
Kommentarer (25)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *