donttell_carolineroxy1 donttell_carolineroxy4 donttell_carolineroxy3a donttell_carolineroxy6 donttell_carolineroxy2 donttell_carolineroxy7
SHOP THE LOOK (click on the pics)
4 5 2 1 3 6 7

Åh, hade en sån bra dag igår! Massa bra jobbgrejer, var hos Susanne och fick en finsk massage (som en svensk massage fast hårdare) med fokus på nacke och rygg, kände verkligen jag behövde det efter allt flygande och flyger ju iväg imorgon igen. Sen har jag nog inte bästa arbetsställningen när jag skissar heller, men massagen gjorde susen! Var även på Noah på bio, riktigt grym och sevärd film måste jag säga! Nu ska jag och lillpyret iväg på frukost hos Ben&Jerry’s och Spotify och sedan ska jag rulla vidare på massa pressvisningar för AW14. XX!

Oh, had such a nice day yesterday. A lot of good work stuff, I visited Susanne and got a finnish massage with focus on my neck and shoulders. I felt in need of that after flying so much and tomorrow I’m flying again, the massage was so nice! I also watched Noah on the cinema, such a great movie! Now I’m heading to a breakfast with Ben&Jerry’s and Spotify and then I’m going to a lot of press previews for AW14. XX!BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (35)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *