Refame.

refame
Illustration by Melissa

Woop! Från kl 20 ikväll kan ni shoppa mina plagg online HÄR. Buden startar på 1kr så passa på att gör riktiga kap! Man får även choklad från Anthon Berg på köpet. Jag kommer att skänka pengar i form av saker på plats i Brasilien dit jag åker på söndag, så ni kommer även vara del av någonting fint om ni shoppar! Have fun!

BLOGLOVIN

You might also like

Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Hedda Dibinger - RS_____2 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Keela - Resa bokad! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%
  • Rosanna

    Hej Caroline!

    Jag har kollat igenom hela ditt arkiv på din blogg (eftersom att jag är en ganska ny läsare) och jag älskar din stil! Jag har sett på några bilder att du har helt sjukt snygga bodies, linnen, jackor osv. Det skulle vara så kul om du kunde göra en ”bloppis” på sådana saker, det är de där färgstarka plaggen/mönstren som jag älskar mest av allt. Eller om du har en tävling på din blogg då man kan vinna något fint! Vad som helst.

  • Klara Lindblad

    Älskar din nya header, super snygg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *