yesterday was fun.

tis8april1
Started with ice-cream breakfast at Ben & Jerry’s and Spotify – I SO love that they work with fairtrade!tis8april7
Kim Cesarion was performingtis8april8
Brandy Melville storetis8april9
I found my own designed leather jacket for AW14 at the press preview tis8april6 tis8april5
Had ice coffee with donuts at Spoil concepttis8april4
Fell in love with these shoestis8april3
Hung out with friends – SaniaIda Alexandratis8april
Had coffee and a snack at Mocco
tis8april2

Gårdagen i bilder. En fullspäckad dag med events, möten och pressvisningar! Därefter var jag en sväng på gymet innan det var dags för en plåtning på kvällen. Älskar sådana dagar när man får träffa så mycket härligt folk och göra så mycket roliga saker! Idag har jag en plåtning nu på morgonen för en sjukt rolig grej, sen ska jag packa för flyger till Åre ikväll för Jons event som han har där varje år, så taggad på det och att få ge mig ut i backen på min kära bräda också! Hörs lite senare, XX!

Yesterday in pictures. A day filled up with events, meetings and press previews. After that I went by the gym and then I had a photo shoot by the evening. I love those days when you get to meet a lot of nice people and to a lot of fun stuff! Today I have a photo shoot in the morning for such a fun thing, then I’m packing my bag because I’m flying to Åre for Jons event that he hosts every year, so excited for that and to hit the ski slope again with my snow board. Talk later, XX!

BLOGLOVIN

Posted in: Events
Kommentarer (22)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *