bowery.

bowery_carolineroxy1 bowery_carolineroxy2 bowery_carolineroxy3 bowery_carolineroxy bowery_carolineroxy4
SHOP THE LOOK (click on the pics)
3 2 1 4

Efter plåtningen igår så hade jag fullt upp med att packa och leta fram min snowboard innan jag åkte till flygplatsen för att flyga upp till Åre. Blev hämtad av taxin på flygplatsen och kom fram till hotellet Tott vid kl 2 då jag stendäckade, haha. Men nu är jag pigg och glad och ska precis dra till hotellfrukosten med Janni, wiiiie! XX
PS. I helgen har Jofama utförsäljning ute på Stockholm Modecenter i Nacka, lördag&söndag! DS.

After the photoshoot yesterday I was busy packing my things and search for my snowboard before I headed to the airport to fly to Åre. I got picked up by the taxi and arrived to the hotel Tot at 2 am and fell asleep just when I hit the bed, haha. Now I’m awake and happy and are heading to the hotel breakfast with Janni, wiiie! XX
BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *