Lift your spirit.

leo_carolineroxy1 leo_carolineroxy3 leo_carolineroxy leo_carolineroxy6
SHOP THE LOOK (click on the pics) – photos by Johan Ståhlberg
3 2 4 1

Sjukt kul häruppe i Åre! Igår så var vi och kollade på kvalet för Jons event. Vi satt inne i loungen och hängde, drack lite skumpa och kollade på alla grymma skidåkare när dem hoppade.. Sen stack Jag, Janni, Jon och Martin iväg på middagen på Timmerstugan och därefter åkte vi vidare till Bygget! Nu ska vi dra till hotellfrullen innan den stänger och sen är det finalen ikväll! Om ni inte är här i Åre så går det livestreama här > Jon Olsson Invitational. XX

So much fun up in Åre! Yesterday we watched the qualifying of Jons event. We sat in the lounge and chilled, drank some champagne and watched all the awesome ski jumpers. Then me, Janni, Jon and Martin went to the dinner at Timmerstugan and then we headed to Bygget! Now we have to hurry to the hotel breakfast before it closes and then it’s the final tonight! If you aren’t in Åre you can livestream it here > Jon Olsson Invitational. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (20)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *