#JOI14 Åre

are
Drivers Lounge watching the ski jumpersare10
In actionare15
some champagne with the babes
are13
At Åre torg, Jon & Janni’s Gumball 3000 car in the background are14
Wearing my new primeboots (here)are11
Jon enjoying the evening by shooting people on the dance floor, haha (its only CO2 though!)
are8
Bygget!
are4
The hotel breakfast with an amazing vieware1
Love my new iphone case from Raglady – (here)are6
Me and Janni worked out at the hotel gym!are3
The spa was amazing, the bikini is from Calzedoniaare2

Har haft det så himla, himla härligt uppe i Åre. Det var 10-års jubileum för Jons event så riktigt kul att få uppleva det! Vi flyger hem ifrån Åre om några timmar och sedan ska vi snabbt hem för att byta väskor och sedan åka tillbaka till Arlanda för en lång flygresa…. nämligen till Brasilien! Så sjukt galet härligt underbart, har verkligen alltid velat åka dit. SÅ glaaad tjej! XX

I’ve had amazing days in Åre. It was a 10 year anniversary for Jon’s event so it was so fun to be a part of it. We’re flying home from Åre soon and we’re just changing bags at home and then we go back to the air port for a long flight… to Brazil!! So crazy amazingly wonderful, I’ve always wanted to go there. SO haaappy! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *