Barcelona

barcelona_teamo barcelona_teamo2

Wooop, var ju i Barcelona förra veckan så här kommer en rejäl photo diary! Det var en helt underbar resa ihop med Angelica fylld av så mycket skratt och galenskap. Tokmysigt att gå och köpa färsk frukt och smoothies på marknaden och att sitta i baren på Hotel W in på småtimmarna med ett glas vin, testa massor av olika tapas (fruktansvärt goda och även helt vidriga, haha) och så massa shopping såklart. Lycka. XX

Woop, I went to Barcelona last week so here’s a big photo diary! It was such an amazing trip together with Angelica filled with a lot of laughter and craziness. So cosy to go to the market and buy fresh fruit and smoothies and to go to the bar at Hotel W and have a glass of wine late into the night, try a lot of different tapas (some amazing and some so disgusting, haha) and a lot of shopping ofc. Happniess. XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *