Waves.

brazil_carolineroxy brazil_carolineroxy4 brazil_carolineroxy2a brazil_carolineroxy3 brazil_carolineroxy6 brazil_carolineroxy5
SHOP THE LOOK (click on the pics)
1 2 3 4 5

Åhmenalltså behöver jag säga hur glad jag är över att vara i Brasilien? Hade till och med kul på flyget – och då hatar jag verkligen att flyga, haha! Sen var det tropiskt regn större delen av dagen, men då njöt vi av massa god mat och drinkar och sprang i det ljumna regnet och skrattade och skrek av glädje. På kvällen åt vi på Marius. Sjukt cool restaurang som serverade kobebiff som ska vara det finaste köttet i världen, var sjukt gott iallafall! Miljöerna här är så galet vackra. Vi har havsutsikt från hotellet och åt andra hållet är det stora berg täckta med gröna växter och sån där dimma på toppen, helt fascinerad! Ut på upptäcksfärd nu! XX

OhbutdoI need to tell how crazy happy I am to be in Brazil? I even had fun on the plane – and I so hate to fly, haha! Then it was a tropical rain almost all day but then we had a lot of great food and drinks and run around laughing and screaming in the warm rain. We went to the restaurant called Marius. A really cool place that served kobe beef which is the best meat in the world, it was so good anyways! The surroundings here are so magical. We have a sea view from our room and if you look the other way there are big mountains and green trees and that kind of fog you see in movies, so fascinated! Out to discover now! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Outfits
Kommentarer (24)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *