travel1 travel2 travel4 travel6 travel3 travel5
All pictures taken with my Lumix GX7

Så himla mysig dag igår! Började med hotellfrukosten, denna gången den på högsta våningen och utsikt över hela stranden och havet. Sedan gick vi hela strandpromenaden bort till ett fort och sedan runt i stan och kikade i butiker. På kvällen efter att solen hade gått ner så badade vi i poolen på toppvåningen, uppvärmd pool och hela strandpromenaden var upplyst med massa små lampor.  Rio är fantastiskt fint måste jag säga. Har fått tips om att åka linbana till Sugar loaf, ta tåget till Cristo Redentor, besöka Ipanema eller åka till downtown. Kommer göra allt men vi får se vilket det blir idag, hörs senare babes! XX

Such a cosy day yesterday. We started with the hotel breakfast, this time at the top floor and a view over the whole beach and sea. Then we went for a walk by the sea, all the way to a fort and then around in the city and did some shopping. In the evening after the sunset we took a bath in the pool at the toop floor, the whole boardwalk was illuminated. Rio is amazingly beautiful I have to say. I’ve got a lot of ideas of things to do here, let’s see what we’re starting with, talk later babes! XX

BLOGLOVIN

Posted in: Travels
Kommentarer (18)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *